Tijden & Tarieven

Door de Coronamaatregelen zijn veel mensen financieel getroffen. Dat geldt ook voor mij omdat de overheid heeft besloten mijn praktijk maandenlang voor het grootste deel verplicht te sluiten. Vanwege “verkeerde” SBI-codes ontbraken overheidssteun en/of compensatie voor huur en andere vaste lasten. De strategie van “flatten the curve” heeft gewerkt voor mijn inkomsten.

Met de verdere vooruitzichten en het ontbreken van overheidssteun heb ik besloten mijn angsten en beschadigde vertrouwen overboord te gooien. Laat ik eens vol gaan voor vertrouwen in mijn medemens. Ik heb tenslotte weinig meer te verliezen en alleen nog maar te winnen. En die winst is anderen en mezelf verrijken met aangename verrassingen, ontroering, liefdevolle zorg en compassie.

Heb je dringend een werkruimte nodig, maar is jouw financiële situatie (evt. door de coronamaatregelen) te beperkt? Het is mijn intentie om mensen te helpen waar ik kan, daarom heb ik besloten om mijn tarieven voorlopig los te laten.

Vanaf 2021 werk ik niet meer voor geld. Dat betekent dat je een afspraak kunt maken om mijn ruimte te gebruiken, mits ik op die datum kan, ongeacht of er een budget is.

IK WERK NIET MEER VOOR GELD, EN IK LEEF VOORTAAN VAN DONATIES.

Natuurlijk heb ik nog wel geld nodig om mijn werk weer te kunnen gaan doen. Draag jij mij een warm hart toe en wil je mij steunen? Dat kan op verschillende manieren, waaronder een eenmalige of periodieke gift.

Een prachtig gebaar heb ik al mogen ontvangen in de vorm van een Social Crowdfunding Project. Twee cliënten hebben dit voor me opgezet, met in de omschrijving een gecombineerd persoonlijk verhaal en een gedicht gebaseerd op hun ervaringen bij mij. Ik ben ontroerd en dankbaar.

We omarmen elk gebaar, dankjewel!

Carollyne Tjong Ayong

DE BRUIKLEEN
Bruikleen van de ruimtes van Lutmastraat 209A gaat in principe op basis van dagdelen (4 uur) maar minimaal 1 uur. Bij de bruikleen is inbegrepen: het gebruik van toilet, kitchenette, water, electra, verwarming en aanwezige tafels en stoelen.

Je bepaalt zelf welke ruimte het beste past bij jouw activiteit en hoeveel tijd je wilt reserveren. Bedenk van te voren welke materialen je zou willen gebruiken bijvoorbeeld: extra stoelen, judomatten, stootkussens, massagefutons, massagetafels, yogamatten.

Dit waren mijn tarieven. (Je kunt ze eventueel als donatiesuggestie gebruiken.)

Ruimte Dagdeel
(
4 uur)
Maandag t/m zondag
op tijdstippen tussen
Per uur*
De Tuinkamer € 70,- 9:00u – 22:00u € 20,-
De Studioruimte € 90,- 9:00u – 22:00u € 25,-
De Tuinkamer + Terrastuin € 110,- 9:00u – 22:00u € 30,-

* Het uurtarief geldt wanneer extra uren worden toegevoegd aan een dagdeel, of bij onverwachte uitloop van de afgesproken tijd. Daarnaast zijn alle genoemde tarieven excl. 21% btw.