Tijden & Tarieven

Door de Coronamaatregelen zijn veel mensen financieel getroffen. Dat geldt ook voor mij omdat de overheid heeft besloten mijn praktijk verplicht te sluiten zonder financiële steun of compensatie. De strategie van “flatten the curve” heeft gewerkt voor mijn inkomsten en spaargeld. Daarom heb ik besloten mijn praktijkruimte GRATIS ter beschikking te stellen, voor de resterende duur van mijn huurcontract.

Vanaf 2021 werk ik niet meer voor geld. Dat betekent dat je een afspraak kunt maken om mijn ruimte te gebruiken, mits ik op die datum kan, ongeacht of er een budget is.

IK WERK NIET MEER VOOR GELD, EN IK LEEF VOORTAAN VAN DONATIES.

Natuurlijk heb ik nog wel geld nodig om mijn werk weer te kunnen gaan doen. Draag jij mij een warm hart toe en wil je mij steunen? Dat kan op verschillende manieren, waaronder een eenmalige of periodieke gift.

Een prachtig gebaar heb ik al mogen ontvangen in de vorm van een Social Crowdfunding Project. Twee cliënten hebben dit voor me opgezet, met in de omschrijving een gecombineerd persoonlijk verhaal en een gedicht gebaseerd op hun ervaringen bij mij. Ik ben ontroerd en dankbaar.

Wil je liever je donatie direct op mijn rekeningnummer overmaken, dan kan dat ook.

  • IBAN: NL 86 INGB 0006 4898 09 t.a.v. C.H.R. Tjong Ayong o.v.v. “periodiek” of “eenmalig”
  • BIC/SWIFT: INGB NL2A (voor donaties vanuit het buitenland)
  • Stuur ook even een mailtje dan kan ik je persoonlijk bedanken

PERIODIEKE OVERBOEKING INSTELLEN?
ING, ABN en Rabobank leggen op hun website uit hoe het werkt. De ASN bank vermeldt de optie “periodiek” bij het online bankieren.

We omarmen elk gebaar, dankjewel!

Carollyne Tjong Ayong

DE BRUIKLEEN
Bruikleen van de ruimtes van Lutmastraat 209A gaat in principe op basis van dagdelen (4 uur) maar minimaal 1 uur. Bij de bruikleen is inbegrepen: het gebruik van toilet, kitchenette, water, electra, verwarming en aanwezige tafels en stoelen.

Je bepaalt zelf welke ruimte het beste past bij jouw activiteit en hoeveel tijd je wilt reserveren. Bedenk van te voren welke materialen je zou willen gebruiken bijvoorbeeld: extra stoelen, judomatten, stootkussens, massagefutons, massagetafels, yogamatten.

Ruimte Dagdeel
(
4 uur)
Maandag t/m zondag
op tijdstippen tussen
Per uur*
De Tuinkamer € 60,- 9:00u – 22:00u € 20,-
De Studioruimte € 90,- 9:00u – 22:00u € 25,-
De Tuinkamer + Terrastuin € 110,- 9:00u – 22:00u € 30,-

* Het uurtarief geldt wanneer extra uren worden toegevoegd aan een dagdeel, of bij onverwachte uitloop van de afgesproken tijd. Daarnaast zijn alle genoemde tarieven excl. 21% btw.