De Ruimtes

Lutmastraat 209A beschikt over twee ruimtes: de grote Studioruimte en de kleinere Tuinkamer. Er is ook fijne grote binnentuin. Deze is zichtbaar door de grote raampartij in de Studioruimte en de openslaande deuren in de Tuinkamer bieden toegang.

Na de entree kom je in de hal die toegang biedt tot de ruimtes en het toilet. In de hal is ook een kitchenette aanwezig met voorzieningen voor thee en koffie.

 2016 LL - Plattegrond Lutmastraat 209A

 

De Studioruimte

Deze langwerpige ruimte van 37,55 m2 is geschikt voor workshops, gespreksgroepen, fotoshoots, groepslessen, privégelegenheden e.d. De grote raampartijen aan weerszijde van de ruimte, zorgen voor veel licht en kijken uit op de tuin en de volledige lengte van de Lutmastraat.

Aantal personen
• Momenteel zijn er 3 tafels aanwezig waaraan 20 personen kunnen plaatsnemen.
• Bij een opstelling met enkel stoelen kunnen meer mensen zitten.

Studioruimte (1)Studioruimte (2)

Plattegrond - Studioruimte

 

De Tuinkamer

Deze prettige rechthoekige ruimte van 12,87 m2 heeft openslaande deuren naar de tuin. De ruimte kan worden ingericht voor (coaching)gesprekken of behandelingen. Er kan een tafel geplaatst worden met zitplaats voor 4 – 8 mensen en er is ruimte voor een massagetafel.

Tuinkamer (1)Tuinkamer (2)Plattegrond - Tuinkamer

 

De Binnentuin

De heerlijke binnentuin van 80 m2 is vooral in de zomer erg geschikt voor een bijeenkomst of een buitentraining. Denk bijvoorbeeld aan yoga, meditatie of een privégelegenheid. Om de goede relatie met de buren te behouden, houd rekening met de geluidsproductie.

Gebruik van de binnentuin voor een activiteit is alleen mogelijk in combinatie met bruikleen van de Tuinkamer of de Studioruimte.

Binnentuin 2 Binnentuin 1 Plattegrond - Binnentuin